Jeg er Julie.


Hvem er jeg:

Jeg hedder Julie og er 20 år gammel, jeg er uddannet hundefrisør i hverdagsklip, puddel klip og trimning. Hvor jeg blev færdig udlært november 2020. Jeg har nu startet min helt egen salon op i Haderslev den 1/10-21 og ser frem til en masse nye oplevelser.


Jeg har privat to store hunde, så jeg har erfaring med håndtering af store hunderacer. Så hvis du har en stor race, er det intet problem.

I min fritid udstiller jeg den ene af mine Cane Corsoer hos DKK, jeg er godt nok ny i det hele, men jeg forsøger at suge alt nyt til mig, og ja igen, så er hunde min store passion.


Jeg har i min tid altid haft hund, og jeg har et helt specielt forhold til alle hunderacer. Da jeg er en meget rolig pige, med masser af tålmodighed, tid og kærlig så derfor kan jeg altid tilbyde dig og din hund en god oplevelse.

Om Salonen


Sesse’s hundesalon byder dig og din hund altid velkommen i min salon. I min hundesalon er det indrettet til hundens bedste behov og velvære.
Jeg vil altid yde den bedst mulige service for din hund og jeg vil sørger for at den får en dejlig oplevelse i de timer den tilbringer her hos mig.

Sesse’s hundesalon bruger IKKE galge under klipning eller trim.
Hunden skal føle sig velkommen, tryg og afslappet under hele besøget.
Jeg vil altid sørge for at din hund får en dejlig oplevelse under alle omstændigheder.


Mine Produkter

Nordic Gold

Kompromisløs kvalitet til din hund.
UniQ NordicGold bygger på stolte, nordiske rå- og fødevaretraditioner, der strækker sig gennem mange generationer. Produkterne er udviklet på forkant af den allernyeste viden om dit kæledyrs ernæring og sundhed.


Nordic Gold

Aries

Aries er italienske plejeprodukter i absolut topklasse til hunde.

Fri for SLES
• Fri for EDTA
• Fri for parabener
• Cruelty free


Aries